Ekran dotykowy blackberry z10

GASTRO POS jest programem, który umożliwia na nieostrożną i intuicyjną sprzedaż, stworzoną w mało ruchach poprzez ekran dotykowy. Jak niezwykle prosty system na zbytu gastronomicznym bawi się wielkim uznaniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa uczestniczy w pracy kelnerom zaś tymże jednym ułatwia szkolenie nowych ludzi.

Dzięki bardzo łatwej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje kosztownych i czasochłonnych szkoleń, a bardzo niska forma użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, zintegrowana z grubą gamą funkcji, bardzo dobrze sprawdzi się w nie lecz w niewielkim, pojedynczym lokalu, lecz oraz w budowie gastronomicznej.

zgrzewarka próżniowa do żywnościPakowarki i próżniowe pakowanie żywności - sprzęt, technologia, porady

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo wielu pracom oraz modułom GASTRO POS jest mocno sprawnym systemem, jaki wejdziemy na targu. W relacje od profilu lokalu, czy istnieje to bar, pub, i nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, które będą najzdrowsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się swoich pracowników do programu poprzez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca lub zbyt pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring także jego czasu pracy kiedy i efekcie jaki tworzy. W relacji od miejsca, można jeszcze ustalić widok opcji tak, żeby stanowił on przystosowany do uprawnień danej osoby, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż i wystawianie faktur, właściciel jest dostęp do pełnych opcji. GASTRO POS pozwala ograniczyć straty lokalu i zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia i obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do indywidualnych potrzeb; kontrola rachunków i zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w każdym elemencie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; współpraca z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; zgoda z organizmami hotelowymi i urządzeniami do zadań specjalnych.